Quina figura veus dins d'aquest punt vermell? Només aquells que sàpiguen relaxar la seva ment i mirin fixament la imatge aconseguiran desxifrar el que s'amaga en el nou test visual que s'ha tornat viral a Internet en els últims dies.

El repte va sorgir a Playbuzz de la mà de l'usuari Jack O'Neil, anunciant que només certes persones poden veure la imatge oculta dins d'aquest test visual. Per ser un d'ells, segons O'Neil només ens hem de concentrar en el cercle i aclarir la nostra ment, deixant-la oberta a la imaginació.

La popularitat que ha assolit aquest simple repte d'agudesa visual en xarxes socials es deu al fet que, efectivament, no tots han pogut veure-ho. Això pot ser degut a múltiples factors, com ara: la pantalla del dispositiu amb el qual vegem la imatge, la brillantor, el nostre estat d'ànim i també de la nostra imaginació.

Quina figura veus dins d'aquest punt vermell?

La solució:

Imaginació i agudesa visual a parts iguals ja que és cert que hi ha una figura oculta (un cavall) pintada en un vermell de diferent intensitat que, més o menys, la majoria arriba a descobrir. No obstant això, un altre tant per cent assegura veure certs detalls en aquesta figura.