Una nova versió d'un dels grups amb més ritme del panorama musical català. Els Catarres abandonen per un dia la música de festa major, la rauxa i la festa Big Band per apostar per un format més íntim. El festival Strenes ha unit Els Catarres amb la Jove Orquestra de l'Auditori de Girona i oferiran, durant quasi dues hores, una reversió els temes més emblemàtics del grup però aquesta vegada en format simfònic. Algunes cançons conegudes i taral·lejades pels seus fans com 'En peu de guerra', 'Invencibles' o 'La porta del cel' sonaran, aquest dissabte, amb nous arranjaments que posaran al descobert noves sonoritats de pop i de folk. El director del festival, Xavi Pascual, ha explicat que és un concert "únic" i que ha despertat molta expectació perquè fa més d'un mes que té les entrades esgotades.

La cita és el proper dissabte a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona. Strenes presenta un concert "especial i únic" perquè el festival ha unitat Els Catarres amb la Jove Orquestra de l'Auditori per a un espectacle que mostrarà "la cara més íntima" d'un dels grups amb més ritme de l'escena catalana.

Després de portar la rauxa i la festa de Big Bang arreu del país, a Pluja d'Estela les cançons d'Els Catarres es vesteixen de noves sonoritats fins ara inexplorades per al grup. L'espectacle, d'unes dues hores, recull les cançons més emblemàtiques del grup però en format simfònic.

S'hi podrà escoltar temes com 'En peu de guerra' o 'Invencibles' amb arranjaments pensats per a aquest concerts, que ja fa un mes que va exhaurir entrades.

A bon ritme

El festival ha presentat el concert aquest dilluns, just després de l'exitós segon cap de setmana, que tanca havent penjat el cartell d'entrades esgotades en cinc dels concerts programats: Adrià Puntí, dissabte al Teatre Principal, que va fer un recital molt personal on hi recuperava cançons que habitualment no fa en directe. Quim Mandado & OCE & LGP que va convèncer al públic de dissabte a l´Auditori amb l´estrena de l´espectacle "La simfonia de les pedres i el vent" on homenatgen Sangtraït; la talentosa Núria Graham que va presentar divendres el seu EP In The Cave; Dom la Nena, dissabte, una de les sorpreses musicals de la temporada, i la Gemma Humet, divendres, que van enlluernar els assistents al Museu d´Art.

També hi ha hagut molt bona acollida de l'espai que s´estrenava enguany: l´escenari gratuït a la plaça Sant Fèlix i la zona gastronòmica adjacent. Ja des del primer concert, protagonitzat pel fenomen del grup Animal a mitja tarda, passant per l'actuació de The Excitements i fins a la matinada amb el concert de Germà Negre, aquesta zona ha estat plena de públic.