Catalunya i Blanes es disputaran aquest migdia la setena edició de la Golden Cup que es disputa al Pavelló d'Esports de Blanes després de vèncer en les seves respectives semifinals. Serà la quarta vegada que es juguen el títol després de les edicions de 2004, 2005 i 2008; totes tres amb victòria del combinat català. Els catalans també són l'equip que més vegades ha guanyat el trofeu (4), per davant dels blanincs (2).

La selecció catalana va arribar a la final amb una disputada victòria contra Argentina per 6-3. Els argentins van dominar els primers compassos i de seguida van obrir diferències (0-2, m.19). Gual, abans del descans, tornava a posar els catalans en el duel. A la represa, els de Jordi Camps van canviar la dinàmica fins el 5-2 del minut 43 gràcies als gols de Gual, Torra i Roca. Ávalos i Rocasalbas van arrodonir el marcador.

A la segona semifinal, el Sather va derrotar la Selecció Mundial per 3-5., en un duel amb dues parts ben diferents. Armengol, Rodríguez i Selva van posar el 0-3 a la primera meitat, però després, la selecció va arribar a empatar. Als darrers minuts, Teixidó i Selva van resoldre l'eliminatòria. D'altra banda, França va guanyar per 4-1 a Xile i es va endur el cinquè lloc.

Catalunya, també en noies

A la final femenina també hi haurà presència del combinat català, que jugarà contra França. Les franceses van ser les primeres a obtenir el bitllet per a la final després de superar amb suor i llàgrimes ?Alemanya en la pròrroga (4-5). En canvi, el combinat català va arribar a la final d'avui amb més comoditat, ja que va superar Xile per 5-2.