El Girona va tornar ahir a la feina després d'una jornada de descans amb la incertesa que envolta la celebració de la 32a jornada de la Lliga Adelante i amb el dubte de saber quan i com s'haurà de viatjar a Ponferrada. Ahir després del primer entrenament de la setmana, una de les veus més autoritzades del vestidor, Fran Noguerol, va voler dir-hi la seva. El gallec assegura que la voluntat de la plantilla del Girona és "jugar" aquest cap de setmana i que encaren la preparació per fer-ho. Noguerol, però, va anar més enllà i va fer una profunda reflexió sobre la tèorica seriositat de la LFP. "Hi porto molts anys i la veritat és que deixa molt a desitjar. Personalment no la veig gaire seriosa", deia el gallec, tot comparant la LFP amb altres competicions europees. I és que, per a l'ex del Celta, la LFP és "molt cridanera" en l'àmbit dels mitjans de comunicació pel fet de tenir jugadors com "Messi o Cristiano Ronaldo" però "internament" i des de l'experiència ha vist que "n'hi ha de molt més serioses. Noguerol posa l'exemple de la Premier League o el Calcio on fa poc van treure punts per no pagar o complir contractes. "Aquí tothom té deutes i no és seriós. Fallen moltes coses i es deixen en evidència", deia.

Noguerol també es va referir al president de la LFP, José Luis Astiazaran de qui va dir recordar que temps enrere, quan l'AFE plantejava una vaga per reclamar que es complissin els contractes dels jugadors, "va posar el crit al cel i va dir que era una bogeria aturar la Lliga. Ara resulta que ho plantegen ells. Astiazarán diu que reclama quelcom que és seu, com i els nostres contractes no ho fossin de nostres..."

El Girona està pendent de conèixer la decisió de la jutgessa per decidir de quina manera es desplaça a El Bierzo per enfrontar-se a la Ponferradina.

Una vintena de nens de P5 de l'Escola de Bordils van visitar ahir les instal·lacions de l'estadi de Montilivi. En acabat, la mainada es va desplaçar fins al camp de Riudarenes per presenciar en directe l'entrenament de l'equip. Els nens van animar els jugadors gironins, en especial Kiko Ratón i Chechu, i al final de la sessió van poder felicitar-los per la gran temporada.