Amb la classificació virtual a la butxaca des de feia dues setmanes després del clar 0-4 a l´Alcoraz, el Barça no va tenir pietat de l´Osca i va rematar la feina en una exhibició de futbol ofensiu al Camp Nou davant un rival inofensiu. Liderat per l´instint de Pedro, autor d´un «hat-trick», el conjunt blaugrana va golejar sense pietat als aragonesos (8-1) i va segellar l´accés als vuitens de final de la Copa, on s´enfrontaran al guanyador de l´eliminatòria entre l´Elx i el Valladolid, que es resoldrà demà.

Amb tot dat i beneït Luis Enrique va apostar per un onze amb només dos teòrics pesos pesants (Mascherano i Iniesta) que van jugar d'inici al costat una barreja de poc habituals i els joves del filial Sergi Samper i Munir.

Una de les principals novetats, a més del debut del porter Jordi Masip, va ser l'entrada del gairebé descartat Martín Montoya al lateral dret en detriment del discutit Douglas Pereira, qui sí que va sortir d'inici en l'anada.

Tot i la golejada final, el líder del Grup II de la Segona B va començar seriós, sense complexos, amb ganes de gaudir d'una nit històrica. Potser per això, els jugadors de Luis García Tevenet, aprofitant-se de l'apatia defensiva del seu rival en els primers compassos del primer temps, van gaudir de dues clares ocasions amb Esneider com a protagonista. El 9 de l'Osca va tenir el gol en dues rematades de cap. La primera, sense oposició, va sortir molt desviada, mentre que la segona va marxar rebotada contra el pal dret de la porteria defensada per Masip.

Estava incòmode el Barça fins que va aparèixer Rafinha, que va assistir a l´espai per Munir. Aquest, amb l'exterior de la seva esquerra, va traçar una centrada precisa que va rematar de manera acrobàtica Pedro. Es va esfondrar psicològicament i tàcticament l'Osca, que en 23 minuts rebria quatre gols més d'un Barça que, després del primer gol, va millorar col·lectivament. Si en el primer gol va aparèixer Rafinha, en el segon el protagonista va ser Iniesta amb una assistència marca de la casa que va deixar sol a Pedro, que no va fallar. A la màgia dels migcampistes es va unir Martín Montoya. Seva va ser l'assistència des de la línia de fons perquè l´aprofités Sergi Roberto per signar el tercer. V posar el fre uns minuts el Barcelona, mentre l'Osca feia el que podia per frenar la sagnia golejadora que es reactivaria en el minut 39 amb un xut creuat d'Iniesta. Abans del descans Pedro va signar el «hat-trick».

Amb tot decidit Luis Enrique va donar entrada a Sandro Ramírez i Douglas; el brasiler jugava així els seus primers minuts al Camp Nou. Va baixar el ritme ofensiu el Barça, mentre l'Osca, conscient de les seves mancances defensives, intentava ordenar-se al darrere per evitar rebre més gols. No obstant això, Sandro i Montoya van fregar el sisè, que finalment va ser obra d´Adriano a passada de Samper.

Amb el conjunt aragonès completament fos, va entrar l'estrella del filial, Adama Traoré, qui va treure a la llum la seva potència per anotar el setè en una jugada individual marca de la casa (min.77). Sandro va ser l´encarregat de completar la golejada. Una excel·lent assistència de Rafinha a l´espai la va completar el canari amb un xut creuat.

A tres minuts del final, l'Osca va acabar la seva aventura a la Copa del Rei amb una alegria, l´única en l´eliminatòria de setzens. Carlos David a la sortida del córner va anotar el gol de l'honor en una duel clarament desigual.