Fregant-se els ulls. Així van marxar els aficionats de l'Olot del Municipal després de veure com al seu equip se li van escapar dos punts a l'últim suspir. La Pobla va empatar al minut 93 mitjançant un magistral llançament de falta de Kike, que igualava la diana d'Héctor de penal. Els olotins segueixen a un punt de sortir de la zona de descens.

La primera part va començar amb un primer avís, i perillós, del conjunt tarragoní. Nacho, amb un xut creuat, va estar a punt de batre August, ahir defensant la porteria del conjunt garrotxí. Poc després, el porter, molt segur, va haver de desviar un altre xut de la Pobla, que va avisar en les dues primeres arribades que va disposar. Cert és que el conjunt visitant va tenir les millors aproximacions durant tot el primer temps però va ser l'Olot qui va tenir la possessió de la pilota.

Els de Santi Castillejo, però, només van disposar d'un xut d'Uri, al minut 17, que el porter Varo va enviar a córner. El conjunt grana, ahir de blanc, va serguir inquietant la defensa garrotxina mitjançant contraatacs. Pels locals, Abel Solé va tornar a la titularitat, al costat de Musa i Héctor al mig del camp i va completar uns bons primers 45 minuts encara que, abans del descans, es va jugar la segona targeta groga.

El segon temps va ser una muntanya russa d'emocions per a l'afició olotina. La Pobla de Mafumet va ser superior en el joc però l'Olot va tenir les millors opcions per marcar. El joc de l'equip, però, va encendre els ànims dels aficionats, que van xiular el seu equip, en especial un espès Dieguito, per intentar motivar-los i fer que tornessin a entrar en el partit. Qui hi va entrar i va ser determinant va ser Reverter. Al minut 70, una jugada del sabadellenc va estar a punt de connectar-la Héctor, Uri i Diego, en una triple ocasió, però no van estar encertats en la rematada. Reverter, actiu des de la seva entrada, va provocar el penal i l'expulsió del visitant Denis, al minut 74, que va servir a l'Olot per avançar-se al marcador. Héctor va llençar la pena màxima i va avançar el seu equip quan més malament ho estava passant. Els olotins, davant el bon joc dels visitants, van anar recuperant terreny jugant amb superioritat numèrica, però no van trobar el camí de la sentència. Els minuts anaven passant i semblava que la victòria no s'escaparia del Municipal. Res més lluny de la realitat. El gerro d'aigua freda sobre la capital de la Garrotxa va caure al minut 93 de partit, quan Kike va transformar magistralment un llençament de falta directa que va fer emmudir l'estadi.

L'última ocasió la va tenir Uri, quan en una xilena des de l'àrea petita va estar a punt de transformar-la en el gol de la victòria. No va poder ser i els olotins es van quedar amb un pam de nas. No els queda res més que pensar en el proper objectiu, que és superar l'Espanyol B a domicili la setmana que ve, abans d'enfrontar dos duels vitals d'importància a casa, davant l'Hospitalet i el Llosetí.

La part baixa no es mou

Queda una jornada menys i en la que es va tancar ahir no hi va haver moviments a la zona baixa. L'Olot segueix en plaça de descens directe, dissetè, amb 33 punts, a un de la Pobla, que es troba en zona de promoció de descens i a tres de sortir de qualsevol amenaça de perdre la categoria, posició que ocupa l'Atlètic Llevant. El proper rival, l'Espanyol B, no té opció ni de promocionar ni de baixar, és desè amb 45 punts.