Una cadena de menjar xinès, amb 1.300 establiments al món, aterra a Girona

Liu’s Hot Pot obrirà un establiment a la plaça Josep Pla on ja hi havia hagut el restaurants Uf! i Mien

Els aliments escollits es cuinen directament a la taula en olles calentes que tenen diferents vins i brous

El local on obrirà el nou establiment.

El local on obrirà el nou establiment. / Aniol Resclosa

Tapi Carreras

Tapi Carreras

La cadena de menjar xinès Liu’s Hot Pot obrirà, aviat, el seu primer establiment a Girona. Es tracta d’una empresa d’establiments de restauració amb més de 1.300 locals oberts arreu del món, segons consta a la seva pàgina web. A la capital gironina preveu obrir les portes a la plaça Josep Pla, on antigament hi havia hagut la sandvitxeria Uf i anteriormentment el restaurant asiàtic Mien.

A Catalunya, fins ara, només té obert un establiment a Barcelona. També té negocis a València i pròximament preveu inaugurar-ne un a la ciutat de Palma de Mallorca. També en té diversos a la zona de Madrid, entre moltes d’altres ciutats de l’Estat. La cadena acumula franquícies a diversos països com ara la Xina, el Canadà, els Estats UnitsDubai, Singapur, Austràlia, el Japó, Tailàndia, Indonèsia i França, entre d’altres.

El tipus de cuina

Hot pot és un tipus de cuina tradicional molt popular en determinades regions de la Xina. Els aliments es cuinen directament a taula mitjançant la introducció dels ingredients escollits en una «olla calenta» que conté vins i brous de diferents sabors.

Segons es tracti de carns, peixos, marisc, verdures, bolets o ingredients procedents directament de la Xina, els temps de cocció varien. Un cop els aliments estan cuinats, es condimenten en un bol que cada comensal haurà preparat prèviament barrejant entre diferents salses i condiments.

Subscriu-te per seguir llegint