El festival A Cappella tampoc faltarà a la cita floral d’enguany

La majoria de la programació es farà a la plaça de la Independència

El Quartet Mèlt en una actuació, en una imatge d'arxiu.

El Quartet Mèlt en una actuació, en una imatge d'arxiu. / DdG

David Céspedes

David Céspedes

El Festival de música A Cappella està plenament consolidat en la programació musical que es fa coincidint amb Temps de Flors. Novament, els principals grups de l’escena musical de la modalitat seran presents a la ciutat. L’escenari principal serà de nou a la plaça de la Independència i algunes actuacions es faran a l’Auditori.

El tret de sortida de la programació serà l’11 de maig, a les 6 de la tarda, a la plaça de la Independència amb l’actuació de Demde Quartet. A l’endemà, a la mateixa hora i al mateix escenari, serà el torn del Quartet Mèlt. El dia 13, a les 7 de la tarda, passaran per la plaça la Coral Salvador Catà, el Black Music Choir i la Coral Singlot. Una de les actuacions més singulars serà el 15 de maig, a les 9 de la nit, al Monestir de Sant Daniel a càrec de la prestigiosa Capella Polifònica de Girona. El 16 de maig, a les 7 de la tarda, serà el torn de Raps al Banc a la plaça de la Independència. El dia 17, a ls 7 de la tarda també, actuarà Estem d’Acords al mateix espai, i a les 8 del vespre, el Cor Albada oferirà un recital a la Casa de Cultura.

El tram final del festival arribarà el dia 18 de maig, a les 6 de la tarda, amb l’actuació de Cap Pela a la plaça de la Independència i, el mateix dia, però a l’Auditori de Girona i a les 8 del vespre, està programada l’actuació de Faada Freddy. Finalment, el 19 de maig, a les 6 de la tarda, i a la plaça de la Independència, tancarà el festival els T.3.

Nit dels Museus

D’altra banda, el dia 18 de maig, de les 7 de la tarda i fins a les 12 de la nit, se celebrarà l’anomenada Nit dels Museus amb entrada gratuïta a tots els recintes per a tot el públic.