2x1 per veure "Los inescalables Alpes. Bucando a Currito"

Los inescalables Alpes. Buscando a Currito

Los inescalables Alpes. Buscando a Currito

El Club del Subscriptor ofereix als seus socis un 2x1 per veure "Los inescalables Alpes. Buscando a Currito".

Direcció i interpretació: Mª del Mar Suárez La Chachi.

Un espectacle trencador, hipnòtic i visceral que sublima el flamenc més contemporani

Un espectacle de flamenc contemporani amb tres músics en escena i l'actriu i bailaora malaguenya, Mª del Mar Suárez “La Chachi”. En aquesta confluència de ball, cant i música, La Chachi explora, a través de la dansa, la cerca de l’amor en el segle XXI, allunyant-se de les consideracions romàntiques convencionals.

Per a l'artista, l'acte d'escalar simbolitza la superació personal, mentre que el camí de la romeria representa la salvació. Dos camins que redimeixen el cos i que ens fan jugar amb allò inabastable.

La proposta és un viatge literal, transita d'un punt a un altre com a aventura, tragèdia. Pel camí el cos es transfigura en penitència, perquè un cos que prega es transforma, es postra a terra i es recargola. En aquesta cerca, a través d'una corporalitat extasiada, el flamenc es troba amb el krump, ball de carrer caracteritzat per moviments expressius, exagerats, lliures i altament enèrgic.

Divendres 10 de maig, a les 20 hores, Teatre Municipal de Girona. Preu: 18€.

Podeu reservar les entrades a les nostres oficines, o bé trucar al 972 20 20 66 (de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores), o bé per correu a subscripcions@ddg.catabans del dimecres 8 de maig. Promoció limitada.