Estàs cansat de netejar la cuina a cada instant?

Et portem la solució als teus maldecaps

Després d'aquests consells només necessitarà un manteniment mínim

Aquest truc farà que estalviïs temps, mentre guanyes eficàcia en la neteja de la cuina

Aquest truc farà que estalviïs temps, mentre guanyes eficàcia en la neteja de la cuina / freepik

Mati Sirvent

Les xarxes socials no són tan dolentes si sabem donar-li un ús adequat. En elles, podem trobar infinitat de recursos, coneixements i trucs per fer la nostra vida més senzilla. Trucs de neteja, bellesa, tècniques d'estudi, etc. Realment en aquest espai trobem infinitat de possibilitats i solucions. Així doncs, avui us portem un truc que us deixarà bocabadats! Netejar la cuina pot ser una tasca que no agrada, però és indispensable. I si t'ensenyem com deixar-la neta per sempre amb només aquestes pautes? A partir d'ara només hauràs de fer-li un mínim manteniment. Pren nota!

Dins aquest univers de tips domèstics, en destaca un que promet canviar la manera com mantenim neta la nostra cuina, minimitzant l'esforç i maximitzant l'eficiència.

La cuina és el cor de la llar; és on es preparen els aliments que nodreixen la família i on es comparteixen moments inoblidables. No obstant això, també es pot convertir en un focus de desordre i brutícia si no es maneja adequadament. La neteja d'aquest espai és fonamental no sols per estètica, sinó també per salut, ja que una cuina neta evita la proliferació de bacteris i virus. Davant d'això, la proposta d'un truc compartit a TikTok per la influencer @marianordichouse s'erigeix en una solució pràctica i senzilla per a aquells que busquen una neteja de la cuina eficient.

El consell central de @marianordichouse es basa en un principi simple, però poderós: "No és més net qui més neteja, sinó qui menys embruta". Aquest enfocament proactiu no només estalvia temps i redueix la freqüència de neteja, sinó que també disminueix la necessitat d'utilitzar productes químics, beneficiant tant les persones com el medi ambient.

La forma més efectiva de netejar la cuina

La forma més efectiva de netejar la cuina / freepik

El truc de TikTok per netejar menys

Dins del seu vídeo, @marianordichouse destaca cinc consells clau per mantenir la cuina neta amb un mínim esforç, enfocant-se especialment a l'ús d'una làmina protectora per al forn. Aquesta eina simple, però innovadora es col·loca a la safata del forn abans de cuinar, capturant qualsevol vessament o residu. En acabar, simplement es retira la làmina i es renta, deixant la safata del forn immaculada sense necessitat d'esforç addicional. Aquest truc, per la seva simplicitat i efectivitat, ha captat l'atenció de molts i s'ha tornat viral a la plataforma.

A part de la làmina protectora del forn, la influencer comparteix altres consells valuosos per mantenir la cuina en òptimes condicions:

  • L'ús de l'extractor durant la cocció: Això ajuda a filtrar l'aire i prevenir que el greix i les olors s'adhereixin a les superfícies de la cuina, reduint així l'acumulació de brutícia.
  • Neteja regular de la reixeta de la campana extractora: Si és extraïble, es pot rentar al rentaplats per a una neteja profunda sense esforç, evitant l'acumulació de greix que pot ser difícil d'eliminar més endavant.
  • Passar el drap pels mobles de la cuina regularment: Invertir tot just un minut en aquesta tasca sovint pot mantenir les superfícies lliures de pols i greix, facilitant la neteja a llarg termini.

Els trucs per mantenir la cuina sempre neta sense esforç, popularitzat per @marianordichouse a TikTok, demostren com petits canvis a les nostres rutines i la utilització d'eines senzilles poden tenir un impacte significatiu a la nostra vida diària.

Adoptar aquestes pràctiques ens permet gaudir dels beneficis d'una cuina neta, estalviant temps i esforç que podem dedicar a activitats que realment gaudim. En un món on el temps és el nostre recurs més valuós, consells com aquests són veritables tresors que ens ajuden a optimitzar les nostres tasques domèstiques.