Tres joves roben la cartera al viatger d'un tren a Figueres i després l'intenten clavar una navalla i el colpegen

La víctima els persegueix, l'agredeixen i els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana arresten els lladres al Parc Bosc

Imatge de recurs d'unes manilles dels Mossos d'Esquadra

Imatge de recurs d'unes manilles dels Mossos d'Esquadra / MOSSOS D'ESQUADRA

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d’Esquadra amb el suport de la Guàrdia Urbana han detingut tres joves que van cometre un robatori violent a Figueres.

Els arrestats tenen 19, 20 i 22 anys, compten amb antecedents policials i els consideren presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions.

Els fets van ocórrer cap a un quart de dotze de la nit del dia 1 de juliol, en un tren de mitjana distància que es dirigia a Figueres. Just abans d’arribar a l’estació, un noi que es disposava a baixar del tren va notar que li obrien la motxilla. En girar-se va veure dos nois i una noia just a sobre seu, també va adonar-se que tenia la motxilla oberta i va trobar a faltar la cartera.

Els nois van baixar del tren i es van dispersar pels carrers de Figueres, la víctima va poder seguir a un d’ells i va veure que es tornaven a ajuntar tots tres uns carrers més enllà. Aquest va recriminar als nois l’actitud i els va demanar que li tornessin les seves pertinences, però els lladres van treure una navalla, li van intentar clavar i, després de colpejar-lo el van tirar a terra.

Els Mossos de Figueres i la Guàrdia Urbana, en tenir coneixement dels fets van muntar un operatiu per tal de localitzar els presumptes autors. Finalment, cap a mitjanit i gràcies a la col·laboració ciutadana, els van localitzar i detenir al Parc Bosc. En escorcollar-los van comprovar que duien dues navalles.