Enxampen dues multireincidents amb productes robats d'establiments de Platja d'Aro i valorats en més 1.000 euros

La Policia Local de Platja d'Aro va sorprendre-les amb la càrrega robada al vehicle

No era el primer cop que actuaven al municipi i són delinqüents amb molta mobilitat geogràfica

Els policies amb alguns productes sostrets a Platja d'Aro

Els policies amb alguns productes sostrets a Platja d'Aro / Policia Local de Castell-Platja d'Aro

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro ha detingut dues delinqüents multireincidents que van robar productes de tres establiments de Platja d'Aro. Van furtar productes valorats en més de 1.000 euros. Les arrestades procedeixen de l'àrea metropolitana de Barcelona, són de nacionalitat espanyola i tenen 36 i 53 anys. Acumulen una dotze d'antecedents policials cadascuna i compten amb una alta mobilitat geogràfica. Se les ha detingut tant per fets a l'àrea de Barcelona, com als dos Vallesos, Osona i al Baix Empordà.

Els fets de Platja d'Aro es remunten al dimecres dia 7 de juny quan la Policia Local de Castell-Platja d'Aro que anava amb un vehicle sense logotipar va veure un vehicle conegut perquè ja havia estat identificat anteriorment per furts a tot Catalunya. Els dos agents, que anaven uniformats, van fer aturar el cotxe al carrer Tramuntana.

Van identificar a les dues dones que hi anaven a bord i van comprovar que eren dues persones amb múltiples antecedents policials, sobretot per furts. La que té 53 anys però també acumula detencions per robatoris violents, estafes, apropiació indeguda entre altres. Mentre que ela de 36 anys en té sobretot per furts.

Un cop identificades, els policies van escorcollar el vehicle que anava carregat amb bosses de plàstic que contenien productes que podien ser robats. Ambdues no van poder acreditar la procedència. Els agents van fer comprovacions i finalment, van poder confirmar que havien estat sostrets aquell mateix dia de dos supermercats i d'un establiment on venen roba, objectes per fer treballs manuals, entre altres de la zona comercial.

Entre els objectes que la policia va confiscar hi havia des de productes tèxtils (mitjons, vestits, pantalons), tisores, suavitzants i sobretot, menjar: molt d'embotit, paquets de llaunes de tonyina. En total hi havia productes valorats en més de 1.000 euros.

Davant dels fets, ambdues dones van quedar arrestades com a presumptes autores d'un delicte de furt a diferents establiments de Platja d'Aro.

Es dona el cas que ambdues ja havien estat interceptades anteriorment a Platja d'Aro i com d'altres furters aprofiten la seva mobilitat per desplaçar-se a diferents punts de Catalunya per cometre els robatoris. Aquests productes sostrets solen acabar al mercat negre.