Segueix-nos a les xarxes socials:

El Palau Robert de Barcelona inaugura una mostra sobre el centenari de s'Agaró

Es podrà visitar fins al 3 de novembre i després es traslladarà a la Casa de Cultura de Girona

El Palau Robert de Barcelona inaugura una mostra sobre el centenari de s'AgaróPalau Robert

Dijous de la setmana passada es va inaugurar al Palau Robert de Barcelona «S’Agaró 1924-2024. Arquitectura i cultura a la Costa Brava», que es podrà visitar fins al 3 de novembre.

La mostra, impulsada i organitzada pel Palau Robert en col·laboració amb la Diputació de Girona, la Fundació Rafael Masó, l’Associació S’Agaró 100 i l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, l’han comissariada Jordi Falgàs i Sebastià Roig. Se centra en l’evolució urbanística i arquitectònica de s’Agaró, detallant els orígens i la història d’aquesta emblemàtica ciutat jardí de nom internacional a la Costa Brava. L’exposició ofereix al visitant una visió exhaustiva, narrada en sis actes, de com aquest indret ha esdevingut un referent des de l’any de creació fins a l’actualitat. 

El relat plantejat a l’exposició és un recorregut pels diferents aspectes arquitectònics i urbanístics que han convertit aquest conjunt residencial en un referent tant en l’àmbit català com internacional, de manera que ha esdevingut una icona a escala social i cultural durant els últims cent anys. 

Durant el recorregut els visitants podran descobrir l’estil de l’arquitecte Rafael Masó, que va conceptualitzar la ciutat jardí, o el relleu del projecte que van executar arquitectes com Francesc Folguera i Adolf Florensa. 

Seguidament, l’exposició es traslladarà a Girona i es presentarà simultàniament a la Casa de Cultura de la Diputació i a la Casa Masó, seu de la Fundació Rafael Masó, del 16 de desembre al 15 de febrer de 2025

Prem per veure més contingut per a tu