Enxampen un lladre que es dedica a rebentar cotxes a Platja d'Aro

La Policia Local sospita que forma part d'un grup que ja va actuar a mitjans de juny a la població i va robar en una desena de vehicles

Un dels vehicles rebentat i saquejat a Platja d'Aro el juny passat.

Un dels vehicles rebentat i saquejat a Platja d'Aro el juny passat. / DdG

Eva Batlle

Eva Batlle

Els lladres que roben a interior de vehicles han tornat a Platja d'Aro. Aquest cop, però un d'ells ha acabat detingut per la Policia Local de Castell-Platja d'Aro.

L'arrest es remunta a aquest dijous de matinada quan un testimoni va trucar a la central de la comissaria alertant que sentia forts cops procedents d'una zona d'aparcament exterior a Platja d'Aro. Es tracta d'una àrea propera a un hotel i on hi havia abans el Màgic Parc.

Una patrulla es va dirigir a la zona i va enxampar un dels tres lladres que en teoria havien actuat en aquella zona. Es tracta d'un home que es va identificar inicialment com a ciutadà albanès, però finalment, va figurar ésser serbi i veí de Lloret de Mar. Els agents l'acusen d'un robatori a interior de vehicle perquè van trobar-ne un de rebentat.

El cas, però no es queda aquí, ja que la Policia Local creu que aquest individu podria ser també l'autor juntament amb els altres dos homes de més robatoris similars. I és que a mitjans de juny, van rebentar una desena de vehicles també amb un objecte contundent i van robar-ne les pertinences, també al centre de Platja d'Aro. Per aquest motiu manté el cas obert i segueix indagant perquè consideren que podria ser un grup que es dedica a robar a interior de vehicles en punts de la costa gironina.

Subscriu-te per seguir llegint