Busquen el piròman que ha provocat dos incendis forestals a Santa Cristina d'Aro

Un testimoni va veure un home en el punt del primer foc i la Policia Local està intentant identificar-lo per arrestar-lo

Un dels incendis de Santa Cristina d'Aro

Un dels incendis de Santa Cristina d'Aro / ajuntament de Santa Cristina d'Aro

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Santa Cristina d'Aro busca el piròman que va provocar aquest dimarts a la tarda dos incendis forestals en dos punts del municipi. Aquests sortosament, van poder ser controlats ràpidament i extingits amb rapidesa. En total van cremar 400 metres quadrats de superfície.

El primer incendi va tenir lloc al barri de Bufaganyes i el segon, a la via d'accés a la urbanització del Golf Costa Brava de Santa Cristina d'Aro.

El cas del primer foc precisament és el que va posar la policia en alerta, ja que un veí és qui va trobar-se amb el foc i va veure una persona que marxava de la zona.

Aquest mateix veí és el qui va començar a extingir l'incendi amb unes branques. Al cap de pocs minuts, es va declarar el segon incendi.

Ràpidament, es van mobilitzar tots els efectius d'emergències fins a la zona. Els Bombers i ADF van apagar els incendis. Uns serveis que van mobilitzar la Policia Local i també els Mossos d'Esquadra.

La Policia Local està investigant els incendis intencionats i també compta amb la descripció de l'individu que considera que està darrere dels fets. El busca com presumpte autor d'ambdós focs. L'home acabaria acusat de delictes d'incendi.

Al municipi veí de Castell-Platja d'Aro els darrers mesos la Policia Local ha detingut diverses vegades a un piròman anomenat el Legionario. Un home reincident ja en això i que ha cremat molts contenidors. Fa pocs dies va tornar a actuar i en aquest cas va incendiar diversos contenidors a Platja d'Aro. Tot i això, d'entrada no semblaria que sigui el responsable dels focs de Santa Cristina d'Aro, apunten fonts policials.

Subscriu-te per seguir llegint