DdeG, Girona

Una de les promeses del futbol gironí, Andreu Fontàs, va pujar divendres un esgaló més en la seva carrera meteòrica. El jugador va aconseguir el títol de la XXXIV edició de la Copa de l'Atlàntic -un torneig internacional de prestigi- amb la selecció espanyola sub 19, que era el segon any que l'aconseguia. Per Fontàs, però, aquest va ser el seu primer campionat amb la selecció espanyola diriga per Ginés Meléndez i el balanç és, de moment, immillorable.

El del Pla de l'Estany, a més, ha disputat els tres partits dels quals ha constat el campionat, guanyant-se la confiança del selecccionador. En el primer enfrontament, davant d'Ucraïna (1-0) va jugar prop de mitja hora. En el segon, davant les Canàries (1-0), Fontàs va sortir de titular i va jugar els noranta minuts.

A més, el banyolí va ser l'artifex de la jugada del gol, marcat per Emilio Nsué al minut 85, ja que va picar de manera magistral una falta llançada des de la dreta.

En el darrer enfrontament, davant França (3 a 0) va sortir els últims cinc minuts però, un cop més, va tenir la seva oportunitat amb la selecció.

Fontàs, que la temporada passada jugava al Banyoles, milita al juvenil A del Barça.