Segueix-nos a les xarxes socials:

Encara no t'has inscrit a la gala d'entrega dels premis Atenea?

Encara no t'has inscrit a la gala d'entrega dels premis Atenea?Marc Martí Font

Les instal·lacions del GEiEG a Sant Ponç seran l'escenari, dijous que ve 27 de juny, de la segona gala dels premis Atenea. Els guardons, impulsats pel Diari de Girona amb el patrocini de Camps Motor - We Are Mobility i Grup Pous, la col·laboració principal del Consell Català de l’Esport, Diputació de Girona, Balance i Aqua Brava, i el suport del GEiEG i Munich, pretenen valorar, visibilitzar i premiar l’esforç, el talent i els èxits esportius de la província, i els seus esportistes emergents. Si encara no has reservat la teva localitat, totalment gratuïta, ho pots fer a través d'aquest enllaç. L'obertura de portes serà a les 19h i l’inici de l’acte a partir de 2/4 de 8 del vespre.

El Girona FC, per la seva excepcional temporada, capaç d’engrescar tota una província; el seleccionador espanyol d’handbol, Jordi Ribera; els germans Petar i Jordi Cikusa, clubs com el Bisbal i l’Handbol Bordils, i l’Oxfam Intermón Trailwalker són alguns dels quinze finalistes a la segona edició dels premis Atenea.

Hi ha cinc categories. Al premi Augurium a la jove promesa hi aspiren Jana Montes (pàdel), Anna Salvat (portera del Vila-sana d’hoquei) i Pau Cubarsí, futbolista gironí que ha debutat amb el primer equip del Barça i amb la selecció amb només 16 anys. Per la seva banda, l’EF Gironès Sàbat, el Bisbal i l’Handbol Bordils opten al premi Magister als valors d’un club, i la Trailwalker, el Girona i el Futbol Base Vilobí ho fan en la categoria Plausus al gest esportiu. El premi Vitae a la llarga trajectòria serà disputat, amb tres insígnies de l’esport gironí: el tècnic de bàsquet Carlos Surís (GEiEG), el seleccionador espanyol d’handbol, Jordi Ribera, i la fundadora del Salt Gimnàstic Club, Montse Hugas. Per últim, els germans Petar i Jordi Cikusa, del Barça d’handbol, la jugadora del València i de la selecció espanyola de bàsquet Queralt Casas, campiona de lliga i copa, i els remers del CN Banyoles Dennis Carracedo i Aleix Garcia, amb bitllet pels Jocs i triomfadors a l’Europeu, són els finalistes en la modalitat de premi Melius al millor esportista.

El jurat dels premis Atenea està format pel president del Girona CH, Eduard Recio; la CEO del Bàsquet Girona, Stefi Batlle; la directora esportiva de l’Uni, Laia Palau; el director esportiu del Girona, Quique Cárcel; el president del GEiEG, Francesc Cayuela, i el Cap de Redacció del Diari de Girona, Jordi Roura. Ells seran els encarregats de triar els guanyadors d'entre la quinzena de finalistes.

Prem per veure més contingut per a tu