Segueix-nos a les xarxes socials:

Sorolla jugarà la quarta temporada al Bàsquet Girona

El club anuncia la renovació del pivot català per dos anys més

Sorolla jugarà la quarta temporada al Bàsquet GironaDavid Borrat/EFE

Jaume Sorolla allargarà el seu idil·li amb Girona. El Bàsquet Girona ha anunciat aquest migdia la renovació del pivot català per dues temporades més, fins al 2025, i jugarà, d'aquesta manera, la seva quarta temporada a Fontajau. El jugador, de 27 anys i 2,11 metres d’alçada, ha aconseguit aquest curs una mitjana de 2,6 punts i 2 rebots per partit, i es troba amb 103 partits oficials amb el conjunt gironí.

"En Jaume serà un jugador important per nosaltres, com ho ha anat sent aquests últims anys. Ens aportarà molta solidesa i duresa en el joc interior. És un molt bon jugador en defensa de bloqueig directe i al pal baix. Content que segueixi i continuï sumant amb nosaltres", ha comentat el director esportiu Fernando San Emeterio.

Sorolla ha explicat que “valoro molt positivament seguir al Bàsquet Girona i completar la meva quarta temporada". "Espero fer un salt qualitatiu ofensivament el pròxim curs i assolir cotes esportives més altes com a equip", ha afegit.

El de Tortosa va arribar la temporada 2021-22 al club i va formar part de la plantilla que va aconseguir l'ascens a l’ACB. La temporada 2022-23 va ser el seu debut a la màxima competició estatal de la mà dels gironins.

Prem per veure més contingut per a tu