Segueix-nos a les xarxes socials:

Abel Ruiz: "Vinc a gaudir i a ajudar a fer créixer el club"

El nou jugador del Girona es defineix com un davanter "solidari" i assegura que "l'endemà mateix" que acabin els Jocs es posarà a les ordres de Míchel per treballar amb l'equip

Les imatges de la presentació d'Abel Ruiz, nou fitxatge del Girona FCMarc Martí Font

15

 El Girona ha presentat avui el segon fitxatge per la temporada 2024-25. Després de Ladislav Krejci, el club ha anunciat aquest matí la incorporació d'Abel Ruiz i, minuts després, l'ha presentat en societat a Montilivi. "És un somni poder tornar a la Lliga i fer-ho en un club com el Girona. He gaudit molt veient-lo aquesta temporada per televisió", ha dit Ruiz. El valencià ha reconegut que ha estat en contacte amb Míchel i que l'interès i la seva idea de futbol han estat decisius per decidir-se. 

Fitxat del Braga a canvi d'uns vuit milions més Gabri Martínez, Abel Ruiz confia "continua creixent personalment" i "ajudar a fer créixer el club" en aquesta nova etapa. "Sóc un jugador molt solidari. Un davanter complet que intentar fer una mica de tot: números, gols, assistències, sempre amb la idea d'ajudar". Ruiz s'incorporarà dilluns a la concentració de la selecció espanyola que prepara els Jocs Olímpics i això li farà perdre's bona part, o tota, de la pretemporada amb el Girona. Tot i això. No ho veu cap inconvenient. "No serà cap problema. Ara em centraré en els Jocs i després estaré preparat per començar amb el club. Tinc moltes ganes de vestir aquesta samarreta i l'endemà mateix que acabin els Jocs seré aquí", ha dit. 

Prem per veure més contingut per a tu