Miguel Gutierrez, Abel Ruíz i Pau Cubarsí, a la llista definitiva dels Jocs Olímpics

El combinat espanyol debutarà el 24 de juliol davant Uzbekistan al Parc dels Prínceps

Miguel Gutiérrez, en el derbi contra el Barça.

Miguel Gutiérrez, en el derbi contra el Barça. / ANIOL RESCLOSA

Adrià Marí

Santi Denia ha fet oficial aquest dimecres la llista definitiva dels seleccionats pels Jocs Olímpics de París. Els dos jugadors del Girona, Miguel Gutiérrez i Abel Ruiz, i el gironí Pau Cubarsí, han passat el tall final i formen part del combinat espanyol al torneig olímpic.

Alejandro Iturbe, Juanlu Sánchez, Cristhian Mosquera i Sergio Camello no apareixen a la convocatòria principal, però viatjaran a França i podran entrar al lloc d'un company en cas de lesió.

Després de deu dies de concentració i esperant fins a última hora per si la convocatòria podia ser de 22 futbolistes, com a Tòquio, el tècnic ha descartat un porter, dos defenses i un davanter per deixar una llista de 18.

Una convocatòria principal en la qual apareixen dos jugadors que estan disputant l'Eurocopa amb Espanya i que s'afegiran a l'expedició després de la final de diumenge a Berlín, l'ex del Girona Àlex Baena i el barcelonista Fermín López.

La selecció espanyola estarà a Madrid fins el 17 de juliol, quan viatjarà a Bordeus per a disputar, un dia més tard, un amistós contra la selecció dels Estats Units.

El 18 de juliol, els de Santi Denia posaran rumb a París, on debutarà als Jocs Olímpics el 24 de juliol davant Uzbekistan al Parc dels Prínceps.

Després tornaran a Bordeus, seu dels dos següents partits de la fase de grups: el dia 27 de juliol davant la República Dominicana i el 30 de juliol davant Egipte. Els tres partits es disputaran a les 3 de la tarda.

Llista de 18 jugadors seleccionats

Porters: Arnau Tenas (PSG), Joan García (Espanyol)

Defenses: Marc Pubill (Almería) Eric Garcia (FC Barcelona), Crishtian Mosquera (València), Pau Cubarsí (FC Barcelona)Jon Pacheco (Real Sociedad), Miguel Gutiérrez (Girona) i Juan Miranda (Sin equipo)

Migcampistes: Beñat Turrientes (Real Sociedad), Adrián Bernabé (Parma), Álex Baena (Villarreal), Fermín López (Barcelona), Pablo Barrios (Atlético de Madrid) i Aimar Oroz (Osasuna).

Davanters: Sergio Gómez (Manchester City), Diego López (Valencia), Abel Ruiz (Girona) i Samu Omorodion (Atlético de Madrid).

Jugadors Reserves

Porter: Alejandro Iturbe (Atlético de Madrid B).

Defenses: Juanlu Sánchez (Sevilla) i Crishtian Mosquera (Valencia).