Segueix-nos a les xarxes socials:

Aquestes són les 19 entitats que tindran barraca per les Fires de Girona

Avui s'ha fet el sorteig per establir quines associacions podran vendre begudes i entrepans els dies de concert a l’esplanada de la Copa

Aquestes són les 19 entitats que tindran barraca per les Fires de GironaAj. de Girona

Les Fires de Sant Narcís de Girona tindran lloc enguany del 25 d’octubre al 3 de novembre. Aquest vespre ha tingut lloc a l’Hotel Inform el sorteig per establir quines entitats comptaran amb una barraca durant els dies de concert a l’esplanada de la Copa. Enguany, un total de 19 entitats comptaran amb una barraca per vendre entrepans i begudes, el mateix nombre que l’any passat.  

"Avui veiem els primers passos de les properes Fires de Sant Narcís, on la implicació i col·laboració de les entitats de Girona és essencial perquè siguin un èxit", ha afirmant el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats i Bartrina.

 

Les 15 entitats cíviques, culturals i esportives de la ciutat que comptaran amb una barraca per vendre entrepans i begudes a La Copa són les següents: Club Esportiu de Santa Eugènia de Ter (CESET), Agrupament Escolta i Guia Sant Narcís, Salsa Jove, Associació Cultural Cubana, Club Voleibol AVAP Girona, Associació Cultural i Esportiva Bombers de Girona (ACIEBG), Mancomunitat de Santa Eugènia, Girona Club Hoquei, Club de Patinatge Artístic Girona, Casal Independentista El Forn, Agrupament Escolta i Guia Vista Alegre, Escacs Gerunda, Associació de Naturalistes de Girona, Club d'Escacs Santa Eugènia i Diables de l’Onyar.

 

Així mateix, les associacions de la Universitat de Girona que tindran barraca són Àligues i Aligots, l’Associació d’Estudiants de Recerca i Promoció Psicològica, Xoriguers de la UdG i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

 

Les entitats suplents són: Associació de Veïns i Veïnes de Germans Sàbat, Agrupament Escolta i Guia Pare Claret, Club Esportiu Vòlei Girona, Club Esportiu Pontenc, Rugby Girona, Fal·lera Gironina i Associació de Veïns i Veïnes de Fontajau.

 

Els horaris

Les barraques d’aquestes fires estaran obertes durant 10 dies. Els dos primers dies, divendres 25 i dissabte 26 d’octubre, podran estar operatives fins a les 5 de la matinada, mentre que el diumenge 27 d’octubre hauran de tancar a les 3 de la matinada.

 

El dilluns 28 d’octubre, vigília de Sant Narcís, tornaran a estar obertes fins a les 5 de la matinada. El dimarts 29 d’octubre tancaran a les 12 h de la nit i el dimecres 30 d’octubre a les 3 de la matinada.

 

El segon cap de setmana, del dijous 31 d’octubre al dissabte 2 de novembre, les barraques estaran obertes fins a les 5 de la matinada. I, finalment, el diumenge 3 de novembre hauran de tancar a les 12 de la nit.

Prem per veure més contingut per a tu