Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del 30 de maig de 2024

M. Dolors Fina

Teresa Passols

Damià Ortega

BESCANÓ

Joan Rovira Soler 

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Orpí Camós. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

BLANES

Tante Mogedano Cantero 

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Montserrat Massana Zaforas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Blanes. 

CISTELLA

Catalina Adroher Planas 

Ha mort als 86 anys. Era casada i tenia 3 fills. Residia a Cistella. La cerimònia serà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Cistella.

GIRONA

Griselda Marin Torrents 

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Josep Esbert Salinas. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià I Santa Basilissa de Sant Julià de Ramis.

Teresa Passols Salichs 

Ha mort als 98 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

Soledad Vidal Cerdà 

Ha mort als 79 anys. Era vídua i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Àltima del Gironès

Damià Ortega Higueruelo 

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Dolores Cabañas Comas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.  

LA BISBAL D'EMPORDÀ

Conxita Esteve Arché 

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Robert Bassa Frou. Residia a La Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de La Bisbal d’Empordà. 

LA CELLERA DE TER

Carme Alabau Verdaguer 

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Barnada Janer. Residia a La Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de La Cellera de Ter. 

LLORET DE MAR

Josep Vilella Caballé 

Ha mort als 72 anys. Tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar. 

Dolors Martínez Muñoz 

Ha mort als 76 anys. Era casada i tenia quatre fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Vicenç Ribot Respecta 

Ha mort als 72 anys. La seva parella, Pilar Cañada Moreno. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia serà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.