Necrològiques de l'1 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dissabte

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Josep Maria Giralt i Vidal

Josep Maria Giralt i Vidal / .

Josep Maria Giralt Vidal

Josep Maria Giralt Vidal / .

FIGUERES

Anna Girvent Camós 

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Llibert Julià Julve i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia serà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de St Cebrià de Vilafant. 

GIRONA

Salvador Sánchez Callado

Ha mort als 57 anys. Era vidu de María Carmen Ramírez Ramirez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

Josep Maria Giralt Vidal 

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Dolors Márquez Bosch. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

LA JONQUERA

Rafael Rosillo Martínez 

Ha mort als 61 anys. Era Solter. Residia a La Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

LLORET DE MAR

Claudio Benitez Montero 

Ha mort als 71 anys. Era casat amb María Torralbo Bejar i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia serà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parroquia St Romà de Lloret. 

MAÇANET DE CABRENYS

Joan Pagès Pagès 

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Matilde Martí Bosch i tenia un fill. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de St. Martí de Maçanet de Cabrenys.

MAÇANET DE LA SELVA

Teo Almirón Arroyo 

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Francisca Arco Alcaraz. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

OLOT

Pilar Codinach Font

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Esteve Roca Rius i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la Capella del Cementiri d’Olot. 

ROSES

Andrée Coirault «Mami» 

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Roger Senac i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

VILOBÍ D’ONYAR

Tomàs Gispert Torrent 

Ha mort als 15 anys. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint