Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 10 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

Necrològiques del 10 de juny de 2024DdG

CADAQUÉS


Albert Zendrera Ferres 

Ha mort als 69 anys. Tenia dos fills. Residia a Cadaqués. 

CASSÀ DE LA SELVA

Joaquim Torrent Castelló

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Trinitat Xirgo Vila. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

Josep Mercader Molla

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Birgitte Engelmann. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

CORÇÀ


Mercedes Ortigón Barrantes 

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Román Lorenzo Bautista. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Vulpellac.

FIGUERES

Maite López Gabaldón

Ha mort als 56 anys. Tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimonies Funeraria Vicens de Figueres.

Pere Padrosa Puignau 

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Margarita Pierre Mallol i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

GIRONA

Francisco Manjón Galera

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Isabel Gris Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al Tanatori de Girona.

JUIÀ

Carmen Costa Palahí

Ha mort als 80 anys. Era víuda Gabriel Jerez Rodrigez. Residia a Juià. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Juià.

OLOT

Eduardo Morcillo Cuestas 

Ha mort als 90 anys. Era casat amb M. Rosa Andreu Abella i tenia cinc fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

Carmen Rey Caballero 

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Diego Moreno Molina i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Roc d’Olot.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Ana Sepúlveda Gómez 

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Alonso Sepúlveda Piñero i tenia cinc fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Jordi Ruiz Giménez 

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Montse Martí Sala i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Prem per veure més contingut per a tu