Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 12 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Necrològiques del 12 de juny de 2024DdG

Jaume Casellas Vilá.

Francesc Fayol Suñol.

Francesc Vea Calvo.

AMER

Àngela Carbonés Darner 

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Sidera Pujolràs. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sta. Maria d’Amer.

ANGLÈS

Carme Bosch Panosa

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Jaume Julià Pla. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

CALDES DE MALAVELLA

Francesc Vea Calvo 

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Margarita Casanovas Altarriba. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera.

CASSÀ DE LA SELVA

Justina Calvo del Rio

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Pere Magrans Oliva. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

Andreu Vilà Ribot 

Ha mort als 76 anys. Era vidu de Maria Teresa Bras Teixidor. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

FIGUERES

Carmen López Santalla

Ha mort als 77 anys. Tenia 3 fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

GIRONA

Maria Teixidor Geli

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Benet Campasol Canals. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia Sant Josep de Girona.

L’ESCALA

David Martínez Moreno 

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Carmen Hidalgo Cabrillana. Residia a L’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

OSOR

Rosario Crous Triador

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Agustí Planchart., tenia 4 fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia parròquia d’Osor.

PALAFRUGELL

Carmen Hernández García 

Ha mort als 81 anys. Era soltera. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

Manuela Gámez López 

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Tomás Martínez García. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

Martín Morgado Romero 

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Manuela Escobar Escribano. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALAMÓS

Carmen Díaz Arjona 

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Antonio Aneas Ruiz. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

VILABLAREIX

Francesc Fayol Suñol 

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Maria Carmen Caro Nieto. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu