Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del 20 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dijous

Joan Serra

CALDES DE MALAVELLA

Mari Acosta González 

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Cesar Valera Navarro. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona. 

EMPURIABRAVA

Zacarias Cuadros Gonzalez

Ha mort als 92 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 3 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres. 

GIRONA

Diego Girona Ruiz 

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Marta Puig Navarro. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 3 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona. 

OLOT

Mn. Ramon Bosch Brugada 

Ha mort als 90 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot. 

Rafel Llumà Terradas 

Ha mort als 53 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 10 del matí, a la Capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

Francisca Navarro Mañes 

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Juan Caballero Navarro. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

Diego Durán Royán 

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Rosario Morgado Romero. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

SANT DALMAI

Montserrat Pastells Bertran 

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Alsina Marlet. Residia a Sant Dalmai. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.  

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.