Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 22 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

Necrològiques del 22 de juny de 2024DdG

BESALÚ


Montserrat Grau Font 

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Miquel Bosch Andrés. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 12 del migdia, al monestir de Sant Pere de Besalú.

CAMPLLONG


Vicenç Bou Vidal 

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Rosa Lloveras Vilà. Residia a Campllong. La cerimònia se rà dissabte a 2/4 d’1 del migdia. a la parròquia de Campllong.

GIRONA


Concepció Trull Frou 

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Francesc Ansesa Triola. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

OLOT


Maria Reverter Sau 

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Josep Colomer Soler i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 5 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

REGENCÓS


Carme Girona Barrera 

Ha mort als 96 anys. Era vídua Joaquim Janoher Frigola. Residia a Regencós. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ROSES


Flora Barbarà Prenafeta 

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Pere Rigau Carreras. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 12 del migdia, a l’església a parròquial de Santa Maria de Roses.

VILABLAREIX


Manuel Navarro Enciso 

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Anna Darder Esteva. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 11 del matí a la parròquia de Vilablareix. 

Prem per veure més contingut per a tu