Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del 24 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dilluns

Teresita Puignau

Miquel CArtig

AMER

Elvira Clarà Fontàs 

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Miquel Marcó Casals. Residia a Amer. 

BLANES

Carmen Pérez Borrego 

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Domingo Soriano Poderoso. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Blanes.  

CASTELL-PLATJA D’ARO

Rosa Maria Poch Cruañas 

Era vídua de Josep Gelis Puig i tenia tres fills. Residia a Castell-Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

GIRONA

Maria Àngels Isern Bordas

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Maria Quintanas Ventulà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

Clara Padilla Lozano 

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Torcuato Muñoz Cruz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona. 

María Dolores Soriano Sánchez 

Ha mort als 85 anys. Era casada amb José Callizo Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

Miquel Caritg Mont 

Ha mort als 76 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns a 2/4 de 6 de la tarda al monestir de Sant Pere de Besalú.

PALAFRUGELL

Maria Mayol Escriche

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Albert Gou Vilahur. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dimarts a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Plafrugell. 

Rafael García Díaz 

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Juliana Morales Bonache. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

RIUDARENES

Martina Paz Melero 

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Alejandro Aranda Cuenca i tenia dues filles. Residia a Riudarenes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 10 del matí, a la parròquia de Riudarenes

SANT JOAN DE MOLLET

Teresita Puignau Puig 

Era soltera. Residia a Sant Joan de Mollet. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Joan de Mollet. 

SANTA COLOMA DE FARNERS

Carmen Massaguer de Planell 

Ha mort als 76 anys. Era vídua d’Alberto Fradera Ohlsen i tenia tres fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Coloma de Farners.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.