Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 25 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimarts

Necrològiques del 25 de juny de 2024DdG

Maria Mayol Escriche.

Maria Orpi Camos.

Lolita Domènech Espuña.

AMER


Elvira Clarà Fontàs 

Era vídua de Miquel Marcó Casals. Residia a Amer. 

BANYOLES


Núria Payola Torró 

Ha mort als 69 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles. 

CRUÏLLES


Joan Subirana Oriol 

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Gladys Llacobet Bofill. Residia a Cruïlles La cerimònia se celebrarà dimarts a les 6 de la tarda, a la parròquia de Cruïlles. 

EL MALLOL


Pere Coll Berga 

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Isabel Bassols Busquets i tenia 2 filles. Residia a El Mallol. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 5 de la tarda, al cementiri d’Olot.

FIGUERES


Arsenio Santos Carreras

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Merche Garcia Martinez i tenia dos filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

GARRIGUELLA


Joaquim Garriga Castelló

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Pilar Mallart Alabau. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 10 del matí, a la parròquia Santa Eulàlia de Garriguella. 

GIRONA


Clara Padilla Lozano 

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Torcuato Muñoz Cruz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona. 

Miquel Caritg Mont 

Ha mort als 76 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts a 2/4 de 6 de la tarda al monestir de Sant Pere de Besalú.

Lolita Domènech Espuña 

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Miquel Comas Borrell. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

Alicia Zazo Niebla 

Ha mort als 77 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA CELLERA DE TER


Miquel Quer Vilà 

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Àngela Madeo Abril. Residia a La Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 12 del migdia, a la parròquia de La Cellera de Ter.  

LLAGOSTERA


Antonio Pedraza Puertas

Ha mort als 100 anys. Era vidu de Micaela Rodríguez Rodríguez. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera.

Josep Dilmer Ciurana 

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Teresa Fabrelllas Massegur. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera. 

PALAFRUGELL


Maria Mayol Escriche

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Albert Gou Vilahur. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Plafrugell. 

SALT


Josep Maria Ribot Regolta 

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Carmen Lanfranco. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

Carme Batlle Corbató 

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Melcior Coll Bonasia. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimarts a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona. 

SANT JAUME DE LLIERCA


Cèlia Palomeras Quintana 

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Llorenç Urtós Coma i tenia 4 fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 10 del matí, al cementiri d’Olot.

SANTA COLOMA DE FARNERS


Carmen Massaguer de Planell 

Ha mort als 76 anys. Era vídua d’Alberto Fradera Ohlsen i tenia tres fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Coloma deFarners.

TOSSA DE MAR


Carme Feliu Garriga

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Lluís Palomé Llorens i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

VILAMALLA


Antonio Sevilla Zea

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Maria i tenia dos fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà dimecres a les 10 del matí, a la tanatori Àltima de Figueres. 

Prem per veure més contingut per a tu