Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 26 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimecres

Necrològiques del 26 de juny de 2024DdG

FIGUERES


José Vázquez Morillas 

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Álvarez Carreón i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dimecres a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

Maria Josefa Gomez Ortega 

Ha mort als 72 anys. Residia a Figueres.

María Corominas Canadell 

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Pedro i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dijous a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

FORTIÀ


Anna Mª Subirós Rost 

Ha mort als 57 anys. Era casada amb Joan i tenia dues filles. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà dimecres a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA


Teresa Xifreu Oliveras 

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Joan Daranas Tarrenchs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimecres a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLADÓ


Remei Pujolar Font

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Josep Gich Fàbrega i tenia dos fills. Residia a Lladó.  La cerimònia se celebrarà dimecres a les 6 de la tarda, a la funerària vicens de Figueres. 

OLOT


Maria Casademunt Oliveras 

Ha mort als 87 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dimecres a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

Dulcenombre Martínez Vivo 

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Manuel Romero López i tenia tres fills. Residia a Olot.  La cerimònia se celebrarà dijous a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS


Encarna Guevara Guevara 

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Diego Caparrós Navarro i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols.  La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

VILAMALLA


Antonio Sevilla Zea

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Maria i tenia dos fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà dimecres a les 10 del matí, a la tanatori Àltima de Figueres. 

Prem per veure més contingut per a tu