Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del 27 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Robert Barceló Mascarell.

María Jesús Lapena Reblet.

BANYOLES


Conrad Rost Costa 

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Inès Gironès Moret. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dijous a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Maria dels Turers de Banyoles. 

BLANES


Elida Lourdes Sierra Mieres 

Ha mort als 55 anys. Era casada amb Carlos Osvaldo Collado Gotad. Resdia a Blanes. La cerimònia se celebrarà divendres a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes. 

Juan Antonio Tijero González 

Ha mort als 61 anys. Era solter. Residia a Blanes. La cerimònia serà dijous a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Blanes. 

CASSÀ DE LA SELVA


Montserrat Cateura Casadevall 

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Sabel Sala Falgàs. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà dijous a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva. 

FIGUERES


María Corominas Canadell 

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Pedro i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dijous a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

Dolores Barba Ramos

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francisco Bermudo Gallardo i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dijous a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

Guillermo Muñoz Jordán

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Clementina Díaz Fernandez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dijous a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

Joaquim Hostench Puigdevall 

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Josefa Grau Carbonell i tenia un filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà divendres a les 11 del matí, a la parròquia d’Immaculada de Figueres. 

GIRONA


María Luisa Muñoz Fernández 

Ha mort als 93 anys. Residia a Girona. La cerimònia serà dijous a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Girona. 

Dolors Oriol Real 

Ha mort als 108 anys. Era vídua de Josep Bellido Contreras. Residia a Girona La cerimònia se celebrarà dijous a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona. 

LA BISBAL D'EMPORDÀ


María Jesús Lapena Reblet 

Ha mort als 83 anys. Era casada amb José antonio Gaspar Pérez. Residia a La Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà dijous a les 4 de la tarda, a la parròquia de La Bisbal d’Empordà. 

L'ESCALA


Maria del Mar Corcuera Manso 

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Josep Maria Rodon Cervera. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà dijous a 2/4 de 7 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala. 

LLORET DE MAR


Anastasia Campos Vélez 

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Anastasia Campos Vélez, tenia 1 filla. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà dijous a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar. 

Salvador Schilling Mora

Ha mort als 66 anys. Era solter. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà dijous a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar..

 

OLOT


Dulcenombre Martínez Vivo 

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Manuel Romero López i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot. 

Miquel Reig Juanola 

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Maria del Carme Prat Costa, tenia 1 fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous a les 11 del matí, a la Capella de la Residència del Tura, d’Olot.

Jafet Castrillo Herrero

Ha mort als 89 anys. Era Casat amb Victòria Colomer Soler i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot. 

PALAMÓS


Antonio Valiente Navarro

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Conxita Ribot Font i tenia 1 fill. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà dijous a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge. 

SALT


Conchita Oya Pérez 

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Claudio Sáez Coca. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà djous a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

Alfons Calleja Moyano 

Ha mort als 67 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dijous a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

Robert Barceló Mascarell

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Emilia Correa Hernandez. Residia a Salt. La cerimònia serà divendres a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Jaume de Salt. 

SANT FELIU DE PALLEROLS


Miquel Bosch Riubrugent

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Maria Roser Juncà Poyo. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà dijous a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Feliu de Pallerols. 

ULTRAMORT


Carmen Batlle alemany

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Antonio Cordón Benítez. Residia a Ultramort. La cerimònia serà demà divendres a les 6 de la tarda, al cementiri d’Ultramort.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.