Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 28 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest divendres

Necrològiques del 28 de juny de 2024DdG

BLANES


Elida Lourdes Sierra Mieres 

Ha mort als 55 anys. Era casada amb Carlos Osvaldo Collado Gotad. Resdia a Blanes. La cerimònia se celebrarà divendres a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes. 

BREDA


Lluïsa Saurí Vulart

Ha mort als 86 anys. Era vídua deFlorenci Martori Graupera. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà divendres a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

FIGUERES


Joaquim Hostench Puigdevall 

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Josefa Grau Carbonell i tenia un filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà divendres a les 11 del matí, a la parròquia d’Immaculada de Figueres. 

GIRONA

Pepe Muñoz Perez

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Rosario Fernandez Borrego. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

ROSES


Montserrat Oliva Berta 

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Agustí Cortada Mallol. Residia a Roses. La cerimònia serà divendres a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses. 

SALT

Robert Barceló Mascarell

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Emilia Correa Hernandez. Residia a Salt. La cerimònia serà divendres a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Jaume de Salt. 

ULTRAMORT


Carmen Batlle alemany

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Antonio Cordón Benítez. Residia a Ultramort. La cerimònia serà divendres a les 6 de la tarda, al cementiri d’Ultramort.

Prem per veure més contingut per a tu