Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 29 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

Necrològiques del 29 de juny de 2024DdG

BLANES


Paquita Roger Tosas 

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Ramon Parrillas Contreras. Residia Blanes. La cerimònia se celebrarà dissabte a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

Roser Marco Fontan 

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Joan Sender Cusine. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA


Lluís Farrerós Paradeda 

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Rosa Boadas Ferrer. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

FIGUERES


Pedro Carrillo Salas 

Ha mort als 94 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dissabte a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

HOSTALRIC


Jose Garcia Rodriguez 

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Ester Esteban Lacasa. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora d’Hostalric.

PALAMÓS


Mercedes Torres Luque 

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Adolfo Fiol Girona. Residia a Palamós. La cerimònia serà dissabte a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

Andreu Mas Sabat 

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Liduvina Cros Pont. Residia a Palamós La cerimònia se celebrarà diumenge a les 12 del migdia, al cementiri de Palamós. 

PORT DE LA SELVA


José Brenes Rodríguez 

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Magdalena López López i tenia dos fills. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

SALT


Moisès Auguet Portas 

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Núria Serrat Roca. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dissabte ales 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

SANTA COLOMA DE FARNERS


José Calvo Granados

Ha mort als 79 anys. Era casat amb María Jesús Arjona García. Residia a Santa Coloma de Farners.  

Catalina Morillo León

Ha mort als 74 anys. Era vídua de Juan Emilio Guisado Núñez. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia serà dissabte a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.  

SANT ESTEVE D'EN BAS


Narcís Espuña Delgà

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Pilar Soy Font i tenia 1 filla. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà dissabte a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església de Sant Esteve d’en Bas. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS


Enric Dispes Ribas 

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Rogelia Bagan i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà dissabte a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols. 

Prem per veure més contingut per a tu