Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 30 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest diumenge

Necrològiques del 30 de juny de 2024DdG

GIRONA


Manuel Romero Cerezo

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Angeles Garcia Garrucho. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

LA TALLADA D'EMPORDÀ


Pere Figueras Ferrer

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Maria Rosa Fàbregas Tarradas. Residia a La Tallada d’Empordà. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 10 del matí, a la parròquia de La Tallada d’Emporda.

LLAGOSTERA


Rosa Estañol Rotllan

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Pinsach Arché. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 10 del matí, a la parròquia Sant Feliu de Llagostera.

LLORET DE MAR


Eugeni Fors Millas

Ha mort als 92 anys. Era casat amb María Dolores Iborra Font i tenia 5 fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà diumenge a 1/4 d’1 del migdia, a la parròquia Sant Romà de Lloret de Mar. 

MEDINYÀ


Sixto Galià Bachesteve

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Dolors Turró Turró. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà diumenge a les 11 del matí, a la parròquia de Medinyà.

PALAMÓS

Andreu Mas Sabat 

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Liduvina Cros Pont. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà diumenge a les 12 del migdia, al cementiri de Palamós. 

PALAFRUGELL

Cesc Soley Requena

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Mónica Ribó Ayuso. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ROSES


Francisco Juez Miguel

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Natalia Andrade. Residia a Roses.

SALT


Jordi Arbusé Vivern

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Constància Recasens Cle. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà diumenge a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

Prem per veure més contingut per a tu