Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del 2 de juliol de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimarts

Lluís Ferre Micaló.

Ana Mª Sureda Gomis.

BANYOLES

Imelda Font Sans

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Ramon Trias Torrent. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

Lluís Ferrer Micaló 

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Neus Planas Bartrolí. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.  

CORNELLÀ DEL TERRI

Asunción Valdivia Colmenero 

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Felix Rodríguez Navarro. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà demà dimecres a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

FIGUERES

Anna Maria Llagostera Ginjaume

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Joan Vila Pagès. Residia a figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

FONTCOBERTA

Carmen Ferrer López 

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Pablo Allué Olivan. Residia a Fontcoberta. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt. 

GIRONA

Marta Damiana Vilca Sulca 

Ha mort als 64 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

Maria Pou Viñolas 

Ha mort als 89 anys. Era vídua en 1eres núpcies de José Muñoz Amaya, i vídua de 2ones núpcies d’Antonio Serrano Henares. Residia a Girona. 

Puri Pacheco Rubio 

Ha mort als 79 anys. Era casada amb José Maria Villacampa Allué. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

Beatriz Hernández Caparrós 

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Francesc Cudinach i Fauchs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt. 

OLOT

Concepción Morilla Rabadán

Ha mort als 84 anys. Era vídua de José Belastegui Norte, tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

Maria Coma Guiñó

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francisco Rius Canal, tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

Concepción Morilla Rabadán

Ha mort als 84 anys. Era vídua de José Belastegui Norte, tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

Rosario Mendoza Espinal

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Diego García Valencia. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

PALAMÓS

Joaquin Moya Garcia 

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Rafaela de la Rosa Banderas. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós. 

ROSES

Ángel López Álvarez

Ha mort als 68 anys. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dimecres a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses. 

SALT

Pepi Luna Liberal

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Miguel Sánchez Castillo. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

VILAMANISCLE

Maria Nou Pulí

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Àngel Torroella Oliveras i tenia 2 filles. Residia a Vilamaniscle. La cerimònia se celebrarà demà dimecres a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.