Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques de l'1 de juliol de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

Necrològiques de l'1 de juliol de 2024DdG

AMER


Xavier Villares Domènech

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Carme Auguet Reverter. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

BANYOLES


Imelda Font Sans

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Ramon Trias Torrent. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

GIRONA


Manuel Romero Cerezo 

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Angeles Garcia Garrucho. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

LA CELLERA DE TER


Mercè Gifre Prat

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Francesc Serrat Vilamitjana. Residia a La Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 6 de la tarda, a tanatori Mémora de Salt.

LA TALLADA D'EMPORDÀ


Pere Figueras Ferrer

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Maria Rosa Fàbregas Tarradas. Residia a La Tallada d’Empordà. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 10 del matí, a la parròquia de La Tallada d’Emporda.

LLAGOSTERA


Rosa Estañol Rotllan

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Pinsach Arché. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 10 del matí, a la parròquia Sant Feliu de Llagostera.

OLOT


Joan Pujolriu Terradas

Ha mort als 59 anys. Tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

Concepción Morilla Rabadán

Ha mort als 84 anys. Era vídua de José Belastegui Norte, tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL


Cesc Soley Requena

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Mónica Ribó Ayuso. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

Martí Vilert Ferrer

Ha mort als 95 anys. Era solter. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

Angelita Hoyos Martín

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Martínez Hoyo. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ROSES


Francisco Juez Miguel

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Natalia Andrade. Residia a Roses.

SALT


Pepi Luna Liberal

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Miguel Sánchez Castillo. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

Prem per veure més contingut per a tu