Descobreixen un cultiu de marihuana de 476 plantes en una finca Vidreres

La Policia Local de Caldes de Malavella veu un dels responsables fugint del recinte i descobreix el cultiu

Les policies locals amb els Mossos fan vigilància, desmantellen el cultiu però de moment no hi ha detinguts

Eva Batlle

Eva Batlle

La policia ha desmantellat un cultiu de marihuana de 476 plantes en una finca de la urbanització de Santa Ceclina de Vidreres.

Tot va començar quan la Policia Local de Caldes de Malavella estava realitzant aquest dimecres un servei ordinari a la urbanització Santa Ceclina i van observar un individu sortint d'un tancat. Els agents li van demanar que s'identifiqués, però va fer cas omís als agents i es va escapar corrent pel bosc.

La patrulla el va perseguir, però finalment, va perdre el fugitiu. La sorpresa va ser que l'individu mentre corria va deixar anar una motxilla on es trobava el seu passaport, un fet rellevant per poder-lo identificar.

Després del seguiment, els agents van tornar fins al tancat i van trobar-se amb la sorpresa: hi havia una plantació de marihuana exterior. Arran de la troballa, ho van comunicar a Mossos d'Esquadra i a la Policia Local de Vidreres, ja que el terreny pertany a aquest últim terme municipal.

Durant la nit, els tres cossos policials van començar un operatiu de vigilància i seguiment i aquest dijous al matí han fet l'entrada i registre a la finca, on han intervingut 476 plantes.

De moment no s'ha produït cap detenció, tot i que les investigacions continuen obertes i no es descarten detencions.

El cap de la Policia Local de Caldes, Xavi Muñoz en un comunicat assegura “la coordinació entre cossos policials és un element clau per garantir la seguretat pública i l'eficàcia en la lluita contra el crim”.