Segueix-nos a les xarxes socials:

Oblida't de viatjar a l'estiu a aquestes destinacions populars si no vols patir una calor infernal

Egipte, Marroc o Nova York, entre les destinacions 'prohibides'

Oblida't de viatjar a l'estiu a aquestes destinacions populars si no vols patir una calor infernalPixabay

L'estiu pot semblar l'època perfecta per explorar el món, però algunes destinacions poden convertir les vacances en una experiència sufocant. Si estàs planejant les teves properes vacances i desitges evitar la calor extrema, aquests són alguns llocs que potser vulguis reconsiderar:

  • Egipte. Amb temperatures que fàcilment superen els 40°C, especialment en zones com el Caire i Luxor, la calor pot ser aclaparadora per a molts turistes. Les activitats a l'aire lliure es poden tornar insuportables, i el risc de deshidratació és alt.
  • Marroc. Ciutats com Marràqueix i Fes poden assolir temperatures de fins a 45°C. Els socs i carrers estrets es poden tornar autèntics forns, dificultant el gaudi dels seus encants.
  • Japó. Encara que no és conegut principalment per la seva calor extrema, a l'estiu, ciutats com Tòquio i Osaka poden experimentar temperatures altes combinades amb una alta humitat, la qual cosa provoca una sensació de xafogor constant.
  • Nova York. La Gran Poma es pot tornar un repte per als turistes durant l'estiu. Les temperatures al juliol i l'agost solen estar al voltant dels 30°C, però l'alta humitat pot fer que se senti molta més calor. A més, l'asfalt i els edificis de la ciutat contribueixen a un efecte d'illa de calor urbana.
  • Sevilla. Amb temperatures que sovint superen els 40°C, Sevilla és una de les ciutats més caloroses d'Europa durant l'estiu. El sol ardent i la calor seca poden fer que explorar les meravelles arquitectòniques sigui una tasca esgotadora.

Si bé sempre pots visitar aquestes ciutats a l'estiu si és quan tens oportunitat d'estendre més temps les teves vacances, totes aquestes destinacions les gaudiràs més durant la primavera o la tardor, estacions més temperades i sense perill de patir un cop de calor al mig del carrer.

Prem per veure més contingut per a tu