El truc definitiu per conservar el pa a casa aquest estiu
Si t'agrada menjar pa com si estigués acabat de comprar, fes cas a aquest mètode
Els amants del pa gaudim menjant aquest aliment com si estigués acabat de fer. Tot i això, es tracta d'un producte perible que pot canviar el seu sabor i textura de forma ràpida, en molt poques hores. Encara més quan les altes temperatures d'estiu i la manca d'humitat compliquen la situació a la cuina. Aleshores, quin és el millor mètode per conservar el pa a casa i evitar que estigui poc cruixent o extremadament dur?
El principal problema que té el pa a l'estiu és que s'asseca fàcilment per culpa de la calor, per tant hauràs de vigilar molt bé la quantitat de pa que compres. A l'estiu, més que mai, és important tenir cura de la quantitat de pa que compres per evitar que es posi ràpid en mal estat.
Si tot i així t'ha sobrat una barra de pa, abans que sigui massa tard hauràs d'introduir-la al congelador. I compte, fes-ho tallada a llesques o rodanxes, ja que així podràs descongelar-lo de forma més còmoda, i mai al microones. La millor opció de tornar el pa al seu estat natural és fer-ho a la torradora o al forn per evitar que la molla de pa s'assequi més encara del que ja estava.
En definitiva, cuida el pa que menjaràs i guarda'l al congelador aquell que no consumeixis. D'aquesta manera, estendreu la vida útil el temps que calgui.
- Els estafadors de l’asfalt tornen a actuar a Girona
- Augmenten els ciclistes que circulen per l'AP-7 a Girona des de la supressió dels peatges i l'increment d'aquest turisme
- Calella viu les primeres havaneres sense Port-Bo
- «Tenim una vida nova i puc tornar a dormir»
- La Policia Local de Blanes denuncia un grup de brètols que van arrencar la senyera de la Roca de Sa Palomera
- Els narcos s’armen a Girona per protegir la droga
- Protesta a Girona contra la «ciutat aparador» i l’excés de pisos turístics
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona