6.000 persones passen per la Mostra del Vi de l'Empordà a Figueres

L'esdeveniment s'ha allargat quatre dies, des del dijous passat, amb el pregó inaugural de la periodista i escriptora Empar Moliner

La Mostra del Vi de Figueres.

La Mostra del Vi de Figueres. / Ajuntament de Figueres

Redacció

Redacció

La 38a edició de la Mostra de Vi de l’Empordà, de Figueres, ha tancat amb prop de 6.000 visitants, havent venut 3.500 tiquets i exhaurint totes les places en les activitats, rutes gastronòmiques i tastos en espais singulars. Els organitzadors, l'Ajuntament de Figueres i la DO Empordà, amb la col·laboració de la Diputació de Girona a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, es mostren "molt satisfets" i destaquen la "valoració positiva" per part dels estands gastronòmics, una de les novetats d'enguany.

L'esdeveniment s'ha allargat quatre dies, des del dijous passat, amb el pregó inaugural de la periodista i escriptora Empar Moliner. La Rambla de Figueres ha comptat amb 10 cellers de la DO Empordà i un total de 19 expositors, alguns dels quals de productes gastronòmics. Paral·lelament, a la Mostra del Vi hi ha hagut tastos en espais singulars de la ciutat, tastos guiats i rutes enogastronòmiques. 

Les sinergies amb la Festa de Sant Pere, que ha coincidit amb dates a la ciutat, també ha estat una de les claus en la ferma consolidació de Figueres com a la capital del vi de l'Empordà.