Rieju compra Win Life i fabricarà escúters elèctrics a Figueres

Amb més de 80 anys d'història, Rieju fabrica anualment més de 20.000 motos

Rieju compra Win LIfe Electric.

Rieju compra Win LIfe Electric. / Empordà

Redacció

Redacció

La firma empordanesa Rieju ha anunciat aquesta setmana la compra de l'empresa Win Life Electric Vehicles. Un moviment que reforça l'aposta dels figuerencs pel segment de la mobilitat elèctrica sostenible en entorns urbans, atès que el fins ara principal actiu de Win Life, l'escúter elèctric RAY 7.7, serà fabricat i comercialitzat sota la marca Rieju

L'empresa fabricarà aquests models d'escúter elèctric a la seva planta de Figueres, amb la previsió de començar la distribució durant l'any 2024. Així, es garantirà el servei de recanvis i postvenda als clients de la marca.

Amb més de 80 anys d'història, Rieju fabrica anualment més de 20.000 motos a les seves instal·lacions de Figueres, exportant el 85% de la seva producció a més de 40 països. En els útlims mesos, Rieju ha anunciat la seva voluntant d'ampliar el vòlum de les seves instal·lacions trasllandant-se al polígon de Vilamalla, per bé que des del govern municipal de Figueres treballap perquè la marca no perdi la seva vinculació amb la ciutat de Figueres.

Jordi Riera, Director General de Rieju

"Aquest acord permet a Rieju reforçar la seva presència i compromís amb la mobilitat elèctrica urbana, així com una important ampliació de la nostra cartera de clients, especialment amb l'obertura a nous mercats."

"Estem molt il·lusionats amb aquest nou projecte. Comptem amb una àmplia xarxa de distribució a nivell nacional i internacional que ens permetrà seguir creixent en un segment que considerem estratègic per al futur."