Cinema a l'aire lliure a la Ciutadella de Roses

L'Ajuntament ha programat tres sessions gratuïtes que començaran el 10 de juliol amb la projecció del film Oppenheimer

Cinema a la Ciutadella de Roses l'any passat.

Cinema a la Ciutadella de Roses l'any passat. / Ajuntament de Roses

Redacció

Redacció

La Ciutadella de Roses es tornarà a convertir aquest estiu en un cinema a l'aire lliure. L'Ajuntament ha programat dins el Cinema a la Fresca, la projecció de tres pel·lícules: Oppenheimer, Asteroid City i Los Fabelman.

La proposta començar el 10 de juliol amb la projecció del film guardonat amb set estatuetes als Premis Òscar. Es tracta d'Oppenheimer. Una pel·lícula de drama històric biogràfic de 2023 dirigida, escrita i coproduïda per Christopher Nolan, basada en la vida de J. Robert Oppenheimer, el físic teòric estatunidenc acreditat per ser el "pare de la bomba atòmica" pel seu paper al Projecte Manhattan, el projecte de la Segona Guerra Mundial que va desenvolupar les primeres armes nuclears. La pel·lícula va arrasar en la darrera edició dels Premis Òscar de Hollywood, fent-se amb 7 estatuetes, entre elles a millor pel·lícula, millor direcció i millor actor (Cillian Murphy) .

Els altres dos films es projectaran el 17 de juliol (Asteroid City) i 24 de juliol (Los Fabelman).

Totes les sessions són d’entrada gratuïta, prèvia reserva a través de la pàgina web rosescultura.cat o a la Ciutadella, i s’iniciaran a les 22 h. Les projeccions són en versió original subtitulada en castellà.