Calonge i Sant Antoni destina 125.000 euros als pressupostos participatius

El 3 de juliol hi haurà una sessió informativa al Teatre Municipal

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni posa en marxa de nou els pressupostos participatius amb una partida de 125.000€ (2)

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni posa en marxa de nou els pressupostos participatius amb una partida de 125.000€ (2) / Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

Redacció

Redacció

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha destinat una partida de 125.000 euros als pressupostos participatius.

El 3 de juliol a les sis de la tarda hi haurà una sessió informativa al Teatre Mundet de Sant Antoni. En aquesta, es presentaran les diferents fases i detalls del procés i s'aclariran els dubtes que els assistents vulguin traslladar. En acabat, se celebrarà la constitució de la Comissió de Garanties, un òrgan de seguiment del procés per tots aquells veïns i veïnes que s'hi vulguin implicar més.

Durant un mes, la ciutadania podrà presentar propostes, i aquestes seran validades en fases posteriors pels serveis tècnics municipals en funció d'una sèrie de criteris i condicionants.

Un cop validades totes elles, la ciutadania les seleccionarà en una sessió participativa, tot seguit es portarà a terme una campanya de comunicació per difondre-les, i finalment seran votades pels veïns i veïnes del 7 al 21 d'octubre.