Una menor, ferida crítica en un accident entre un turisme i un camió a Santa Cristina

El sinistre ha tingut lloc a la C-65 i ha deixat quatre ferits de diversa gravetat

Redacció

Redacció

Un accident entre un turisme i un camió a la C-65 al seu pas per Santa Cristina d'Aro ha provocat diversos ferits i retencions de més de cinc quilòmetres. L'avís s'ha donat a les 16.49 hores, després que un turisme i un camió hagin xocat per un encalç. El turisme ha quedat destrossat, i dues de les persones que hi anaven han hagut de ser rescatades pels Bombers de la Generalitat.

Segons la informació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el balanç és de quatre persones ferides, el més greu dels quals és una menor que ha estat evacuada amb helicòpter en estat crític. També hi ha dues dones ferides, una molt greu i l'altra greu, i un altra menor que ha patit ferides menors. Totes han estat traslladadades a l'Hospital Trueta de Girona.

El dispositiu d'emergències treballant en l'accident.

El dispositiu d'emergències treballant en l'accident. / DdG

El sinistre ha obligat a tallar la via en sentit Girona durant hores, i fa uns minuts el Servei Català de Trànsit ha informat que s'estan fent desviaments per la sortida 310 cap a l'interior de la població. Per ara hi ha retencions de més de cinc quilòmetres en aquest sentit, que també han afectat la C-31.

Al lloc s'hi han desplaçat vuit dotacions de Bombers, cinc ambulàncies i un helicòpter del SEM, i Mossos d'Esquadra.