Palafrugell obre a Calella una oficina de la Policia Local durant l'estiu

L'objectiu és evitar que els ciutadans que es troben en aquesta zona s'hagin de desplaçar a Palafrugell

La nova oficina de la Policia Local de Palafrugell.

La nova oficina de la Policia Local de Palafrugell. / Ajuntament de Palafrugell

Redacció

Redacció

L'Ajuntament de Palafrugell ha posat en marxa aquesta setmana una nova oficina de la Policia Local, descentralitzada, que s'ha situat a Calella.

L’objectiu de l’obertura d’aquesta nova seu és la de comptar amb una major proximitat en el servei a la ciutadania, sobretot en els mesos d’estiu on l’afluència de gent a les zones de platja del municipi augmenten considerablement.

Segons l’alcalde del municipi, Juli Fernández, “aquesta nova oficina ens permet que qualsevol persona que es troba passant les seves vacances o en la seva segona residència, i necessita l’ajuda del cos policial, no s’hagi de desplaçar fins a Palafrugell, sinó que tingui un accés fàcil i àgil per tramitar qualsevol circumstància o problemàtica que sorgeixi”.

Amb l’entrada en funcionament de la nova oficina, es permet alliberar efectius i una patrulla policial, de manera que es podrà reforçar la presència del cos al nucli de Tamariu, que durant aquesta temporada d’estiu comptarà amb una freqüència més elevada de presència policial.

La seu policial a Calella de Palafrugell es troba en una zona molt cèntrica, concretament a la plaça de les Escoles i el seu horari serà de 10.30 h a 13.30 h de dilluns a diumenge. El servei s’allargarà fins al pròxim 11 de setembre.

Més presència policial

D’altra banda, la presència policial a les zones de platja durant l’estiu també s’ampliarà i es compta amb diversos agents interins que durant els mesos d’estiu oferiran un servei més de proximitat a tota la ciutadania que es troba als nuclis de Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu.