Antonio Orozco porta la màgia «als que volen i als que tenen»

El cantant de l'Hospitalet de Llobregat enamora al Sons del Món de Roses amb el seu carisma i grans moments per al record

Antonio Orozco, durant el seu concert a Sons del Món.

Antonio Orozco, durant el seu concert a Sons del Món. / Gemma Martz

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

No és casualitat que Antonio Orozco escollís Sons del Món per fer-hi un dels únics concerts a Catalunya de la seva gira «Mitad Antonio Mitad Orozco». Segons el cantant de l'Hospitalet de Llobregat, hi ha dos tipus de persones: les que volen i les que tenen per viure a la Costa Brava. Ells és un dels qui volen, tot i que té clar que en un futur seguirà l’exemple del seu germà i tindrà una casa a Roses. Dissabte passat va acompanyar-lo tota la seva família en una nit màgica a la Ciutadella que va deixar grans moments per al record.

A part d’interpretar tots els grans hits com La Revolución, El Viaje, Temblando, Devuélveme la vida, Estoy hecho de pedacitos de ti, Entre sobras y sobras me faltas o Mi Héroe, entre moltes altres -van ser més de dues hores de concert-, Antonio Orozco va treure tot el seu carisma per enamorar al públic. Dues nenes, la Paula i l’Aitana, van emportar-se el regal pujant a l’escenari amb el cantant. Fins i tot, hi va haver una connexió amb Cap Roig, on actuava Pablo López. Ningú ho oblidarà.

Subscriu-te per seguir llegint