El Bàsquet Girona posa a la venda el gelat del 10è aniversari creat per Jordi Roca

El Nyam Dunk es podrà aconseguir dissabte a Fontajau coincidint amb el partit contra el Bilbao (20.45h) i, a partir d'aquest diumenge, al Rocambolesc

Yves Pons, Jordi Roca i Sergi Martínez amb el Nyam Dunk

Yves Pons, Jordi Roca i Sergi Martínez amb el Nyam Dunk / Sergi Geronès/Bàsquet Girona

Jordi Roura

Jordi Roura

El Bàsquet Girona continua amb la celebració del desè aniversari i, si en l'anterior partit a casa contra el Barça va estrenar una samarreta commemorativa especial, aquest dissabte contra el Bilbao (20.45h) posarà a la venda el Nyam Dunk, el gelat dels 10 anys del Bàsquet Girona, amb la col·laboració de Jordi Roca i Rocambolesc. El postre combina dos sabors: la poma de Girona i la cirera de Sant Boi de Llobregat. El gelat té una forma rodona de pilota de bàsquet amb les escates i cua identificatives de la Cocollona, la mascota del club. El Nyam Dunk estarà a la venda en els dos propers partits a Fontajau (dissabte 27 d’abril i diumenge 12 de maig) i també en la botiga física de Rocambolesc, al carrer de Santa Clara, a partir d'aquest diumenge. El Bàsquet Girona ha presentat, a més, un video sobre el procés d'el·laboració del refresc on hi participen Jordi Roca i dos jugadors del primer equip, Sergi Martínez i Yves Pons.

Els actes del 10è aniversari seguiran en els propers dies. Hi haurà un dinar popular amb tots els integrants dels equips base, i l'homenatge a diverses persones relacionades amb el club, coincidint amb la visita del Saragossa el 12 de maig, en el darrer partit de lliga regular. Aquest duel es jugarà a 2/4 de 7 de la tarda però si no afecta a la pugna pels play-off, ni a la lluita per evitar el descens, es podria avançar al migdia, en cas que el club ho volgués.

El Nyam Dunk creat per Jordi Roca

El Nyam Dunk creat per Jordi Roca / Bàsquet Girona

El proper 16 de maig el Bàsquet Girona celebra el seu desè aniversari. D'aquella escola creada inicialment per Marc Gasol amb cinc equips masculins, s'ha passat avui a més de 450 nens i nenes, dos equips 3x3, un en cadira de rodes, un a Copa Catalunya i un sènior a l'ACB capaç d'omplir Fontajau cada quinze dies. Dissabte els de Fotis Katsikaris tenen una gran oportunitat per segellar la permanència, com a mínim, de manera virtual, si guanyen un Bilbao que ja ho té tot fet i es presentarà a Fontajau amb les baixes de Adam Smith i Keith Hornsby, lesionats, dos dels seus màxims anotadors.