Espanya remunta i es veurà les cares amb Alemanya a quarts de final (4-1)

Espanya - Geòrgia

Espanya - Geòrgia / Agències

EFE

La selecció espanyola ha remuntat a Geòrgia (4-1) amb gols de Rodri Hernández, Fabián Ruiz, Nico Williams i Dani Olmo. El gol en pròpia porta de Robin Le Normand no ha fet que la selecció perdes i ja es a quarts de final que jugararà amb l'amfitriona, Alemanya, el 5 de juliol a Stuttgart a les 18.00 hores.

El ple de triomfs d'Espanya s'ha matingut amb una golejada deslligada després d'encaixar el primer punt en el torneig, als 18 minuts quan Le Normand ha desviat dins de la seva porteria un centre. A sis minuts del descans ha empattr Rodri amb un xut ajustat al pal i en la segona part l'equip de Luis de la Fuente ha exhibit superiroitat

Una gran acció de Lamine Yamal ha permès marcar a plaer a Fabián als 51 minuts, Nico Williams en una acció de contraatac signava un gran gol en el 75 i el fermall de la golejada el posava en el 83 Dani Olmo.