L'Uni Girona fitxa la pivot Carolina Guerrero

Procedeix del Barça, on hi ha jugat les últimes cinc temporades des de Lliga Femenina 2 fins a Lliga Endesa

Carolina Guerrero, amb la samarreta del Barça

Carolina Guerrero, amb la samarreta del Barça / DdG

Ddg

Tal com va avançar Diari de Girona, l’Uni ha confirmat avui el fitxatge per una temporada de la pivot catalana Carolina Guerrero, procedent del Barça.

Laia Palau, directora esportiva de l'Spar Girona, ha apuntat que és "una jugadora amb bon tir de tres, capaç d’obrir el camp. Un quatre amb habilitats, joventut i amb ganes de fer aquest salt i donar rotació interior. D’aquesta manera, passa a formar part de l’equip de nacionals que conformen aquest Uni Girona de la temporada 24/25”, destaca Palau.

Poc a poc, la plantilla de l'Uni Girona va agafant forma de cara a la pròxima temporada. Un cop ja sembla que s'hagin anunciat totes les baixes, ara tots els esforços se centren en la vessant d'incorporacions per fer una plantilla el màxim de competitiva. Guerrero és la cinquena nova cara i la quarta nacional confirmada per a la següent campanya, juntament amb Ainhoa López, Sandra Ygueravide i Marta Canella.

Carolina Guerrero ha vestit la samarreta blaugrana durant les cinc darreres temporades, des de Lliga Femenina 2 fins a la Lliga Endesa. En aquesta última temporada, la barcelonina ha jugat un total de 20 enfrontaments, fent una mitjana de 5,7 punts i 3,2 rebots per partit.