La gironina Laia Codina, a la llista pels Jocs

Serà la primera cita olímpica per a la defensa de Campllong

Laia Codina, futbolista.

Laia Codina, futbolista. / JOSÉ LUIS ROCA

Redacció

Redacció

La seleccionadora nacional de futbol, Montse Tomé, ha donat a conèixer la llista de futbolistes definitiva de la selecció per a disputar els Jocs Olímpics. Des de diumenge, la selecció femenina es troba concentrada a Los Ángeles de San Rafael La Roja (Castella i Lleó). De les 26 jugadores concentrades, només en podien quedar 18 més quatre reserves.

Entre els noms d'aquesta llista s'hi troba la jugadora de Campllong Laia Codina. Aquesta serà la primera cita olímpica per a la defensa 'gooner'.

També en forma part la blaugrana Patri Guijarro, que torna a la selecció després de la seva absència pel conflicte de les 15.

Les futbolistes de la selecció campiona del món que intentaran tornar amb l'Or Olímpic són: Cata Coll, Misa; Ona Batlle, Irene Paredes, Laia Aleixandri, Olga Carmona, Oihane Hernández, Laia Codina; Patri Guijarro, Teresa Abelleira, Aitana Bonmatí, Alexia PutellasJenni Hermoso; Athenea del Castillo, Lucía García, Salma Paralluelo, Mariona Caldentey i Eva Navarro.

Les quatre reserves són Elena Lete, María Méndez, Vicky López i Alba Redondo. Han quedat fora de la llista definitiva Leila Ouahabi, Jana Fernández, Maite Oroz i Inma Gabarro.